- QXL.dk 5 tips til at finde et jakkesæt til sommerfesterne i 2019
QXL.dkArkiv

Annonce:

5 tips til at finde et jakkesæt til sommerfesterne i 2019

5 tips til at finde et jakkesæt til sommerfesterne i 2019

Hvilket jakkesæt skal du have på til bryllup og sommerfesterne i 2019? Vi giver dig fem tips til at finde det bedste sommerjakkesæt. Du skal især holde øje med materialerne og farverne. Og så er det et særligt jakkesæt, der er kommet på mode.

Dagene bliver længere, udendørsfesterne bliver flere og bryllupsinvitationerne kommer med posten. Der er altså ikke noget bedre tidspunkt at vise dit nyeste jakkesæt frem end en god behagelig sommerdag, hvor solen står højt, og humøret er i top.

Vi har samlet fem tips til at guide dig godt igennem dit valg af jakkesæt til sommerfesterne.

1. Lette og luftige materialer er vigtigt i dit jakkesæt

Du skal kigge efter et jakkesæt til mænd af lettere materialer, når vejret bliver lunere. Da bliver de lettere materialer foretrukket fremfor de tunge - og det med rette. Der er ingen der vil gå rundt og svede i et jakkesæt af uld, når det er varmt. Du skal især finde et jakkesæt af bomuld og hør om sommeren. Disse to materialer er både luftige og lette, så du kan bevæge dig uden at svede alt for meget.

2. Forstå dresscoden til den fest du skal til

Hvis der er udskrevet en dresscode til den fest du skal til, så skal du selvfølgelig rette dig efter den. Hvis det er til bryllup, skal du helst ikke komme i et jakkesæt, der overskygger gommen. Det betyder, at du gerne må være afdæmpet klædt, i gerne mørkere farver.

3. Skægget skal sidde lige i skabet til dit jakkesæt

Du havde måske ikke forventet dette tip, men de fleste mænd har skæg i dag. Sørg derfor at få det trimmet, inden du tager til fest med dit jakkesæt på. Skægget skal helst være velformet med skarpe linjer, der rammer ansigtet utrolig godt ind – i form af et karakteristisk og stramt udtryk.

4. Farverne på dit jakkesæt skal være lyse

Farverne skal afspejle det lette og luftige stof, du har valgt til dit jakkesæt. Prøv da lysere nuancer af f.eks. blå, rød, orange, lilla og grøn. Se i afsnittet nedenfor hvad vi mener med det.

5. Gode eksempler på jakkesæt til sommer

Oversize jakkesæt

Oversize jakkesæt

Demna Gvasalia, Designer hos Balenciaga, har designet en let oversize jakke med matchende løse bukser. Han holder stærkt på det komfortable jakkesæt, der i udgangspunktet ikke ligner et traditionelt jakkesæt. Prøv det til din næste fest og føl dig fri.

Ternet jakkesæt

Ternet jakkesæt

Mønstrede jakkesæt er blevet mere og mere populære de sidste år, så nu er det tid til at vælge et mønstret jakkesæt, der byder på flere nuancer af farver. I dette jakkesæt er der en masse nuancer af grå, som spiller utroligt godt sammen. Du kommer ikke til at ligne en, der lige er stået ud af sengen, men en der kender tidens trends

Det lyseblå jakkesæt

Det lyseblå jakkesæt

Sommeren bliver altså for alvor skudt i gang med denne blå farve. Den passer perfekt ind i din sommergarderobe og giver som sagt et nyt liv til den ellers så traditionelle blå farve, som der er lavet tusindvis af.

Klar til at prøve jakkesæt til din sommer? Du kan finde den nærmeste Wagner butik her.