QXL.dkArkiv

Annonce:

5 ting mænd drømmer om at eje

Står du og leder efter den perfekte gave til kæresten, men du synes, det ikke helt er ligetil? Det sker ofte, for mange mænd er ikke gode til at ønske sig noget. Det gør altid gavejagten lidt sværere, men der er heldigvis en række ting, man med sikkerhed kan give en mand, for at gøre ham glad.

En tur til et steakhouse

Kød er altid godt, og mænd kan specielt lide det i store mængder. En fantastisk gave at give sin mand eller kæreste er en fuldt betalt tur til et steak- eller ribhouse for at spise sig mæt i saftigt og mørt kød. Dertil skal der selvfølgelig også serveres nogle øl, og aftenen er godt som husket for altid.

Et fint kvalitetsur

Mænd kan på samme måde som kvinder sætte pris på et fint kvalitetsur. Det er et smykke, man kan vise frem hele tiden uden at virke snobbet, og det vækker folks beundring. Men det kræver selvfølgelig, man køber et ordentligt ur. Et tilbudsur fra Fakta til en 20’er vil han næppe gå med.

Har man rigtig mange penge mellem hænderne vil et Rolex-ur måske være en god kandidat. De kan købes mange steder, enten i fysiske butikker eller på nettet som f.eks. her

Ellers er der en lang række andre mærker, man kan investere i til flere eller færre penge. Pointen er, det er en gave der rammer plet.

Værktøj

Det skal naturligvis lige nævnes, det ikke er alle mænd, der er super handy eller interesserer sig for det. Det er lidt en gammel og død stereotyp, men den holder dog stadig vand ofte. Er din kæreste eller mand flittig i hjemmet med sin egne små projekter, kan du med fordel investere i et nyt værktøj til ham

Det behøver ikke være noget stort og teknisk, men et par nye skruetrækkere, en hammer etc. kan altid bruges, og det vil med garanti gøre ham glad.

Grej til computeren

Mange unge mænd bruger ofte meget tid foran computeren. Det er typisk computerspil, som de spiller med vennerne eller helt tilfældige folk på internettet. Det er blevet en rigtig populær hobby, og derfor vil det ikke være så mærkeligt, hvis det var din kæreste guilty pleasure.

Du kan med fordel derfor købe nyt grej til hans computer, der vil forbedre hans oplevelse. Det kan være alt fra en musemåtte, et tastatur eller ligefrem nye dele til opgradering af computeren, for ikke at nævne et nyt spil selvfølgelig.

Den klassiske og nemme: tøj

Tøj er en gave, man kan give til alle. Det kræver blot, man kender deres smag en smule. Kender du din kæreste eller mands tøjstørrelse kan du let købe en fin skjorte i hvid eller blå. Det er svært at gøre noget forkert på den front, og gaven kan med garanti bruges.