QXL.dkArkiv

3 køb hos QXL der kan stige i værdi

Du har mange valgmuligheder, når du vil købe ind hos QXL. Der er utallige auktioner med diverse ting, brugte såvel som nye. Hvis du leder efter genstande, der potentielt kan stige i værdi med tiden, har vi flere gode forslag. Dem kan du læse mere om her.

Frimærker

Frimærker viser sig ofte at blive flere penge værd med tiden. Mange samlere er ude efter særlige frimærker, og er der unikke motiver eller historier bag et sæt frimærker, så kan de sagtens stige i værdi.

Hos QXL finder du både gamle danske frimærker, samt frimærker fra udlandet. Priserne varierer efter, hvad folk er villige til at byde, så det er op til dig selv at vurdere, hvorvidt der er værdi i de frimærker, der står til salg. Du finder både helark med frimærker, samt mindre samlinger, mens der også er mærker der sælges enkeltvis.

Især frimærker fra tidligere kolonier er efterspurgte. Kigger du på udvalget i QXL-auktionerne er der lige nu frimærker fra Dansk Vestindien, samt kolonier der tilhørte andre europæiske lande. Julefrimærker fra forskellige lande er også populære blandt samlere. Nogle frimærker sælges for utroligt mange penge.

Gamle pengesedler

En anden ting, som mange er interesserede i, er gamle pengesedler. Især gamle danske pengesedler, som jo ikke kommer på markedet igen. Det er interessant nok i sig selv at have en samling, men der er også det faktum, at pengesedler sagtens kan blive mere værd med tiden. Især hvis du venter længe nok.

I Danmark skifter vi pengesedlerne ud regelmæssigt, og det samme gør de også i udlandet. Derfor kan der blive en vis efterspørgsel blandt samlere. Dog kan alle danske sedler udstedt efter 1945 stadig bruges ifølge Nationalbanken.

Udover pengesedler er der også mønter, som er vigtige samlerobjekter. Du finder begge dele hos QXL.

Fan merchandise

Fan merchandise er selvfølgelig en stor kategori. Der er adskillige muligheder her, især inden for musik, hvor mange vinylplader især er værdifulde - og kan vise sig at blive endnu mere værdifulde. De kan således være interessante at se nærmere på.

Merchandise kan også være autografer fra kendte mennesker, som også kan være rigtigt meget værd. Især hvis autografen desuden er på en genstand, der i forvejen er værdifuld i sig selv. Hos QXL har der før været auktioner med autografer fra Elvis Presley og flere andre kendte kunstnere.

Sælg selv dine værdigenstande hos QXL

Ønsker du at tjene lidt penge? Så kan du også sagtens selv sælge de af dine ejendele, som du føler, der er værdi i. Det kan være en god måde at tjene penge på, hvis du ikke ønsker at være samler, men i stedet gerne vil se, hvad du kan få ud af dine produkter. Har du noget interessant, så vil der med garanti være købere!

Alternative tilbud

Du kan købe og sælge på QXL, og har du et godt værdiøje, så er det nemt at skabe lidt profit og samtidig have det sjovt.

Men hvilke alternative tilbud kan du ellers finde på internettet? Ja, der er faktisk en del muligheder at vælge imellem. Det gælder blandt andet casino bonusser, der kan være et både sjovt og underholdende alternativ. Ellers er det også muligt at investere på nettet, for eksempel i aktier eller andre ting, der kan skabe vækst. At have egen hjemmeside med en fokus på en bestemt interesse eller ekspertise kan også være en god idé. Overvej mulighederne og udnyt det, som du er god til!