Garmin Forerunner 305

Garmin Forerunner 305Enlarge picture
Facebook Twitter
Budforøgelse: 20,- DKK (Byd 500,- DKK eller mere)
Næste Bud 500,- DKK
Tid tilbage:
Slutter
Varens stand:
Brugt få gange
Forsendelse:
Leveres på sælgers regning
Lagerstatus:
På lager
Højestbydende:
Antal besøg:
8
Facebook Twitter
Sælger:
Trader7000
Karakterbog:
376 (99,47 % positive)
Adresse:
7000 Fredericia, Danmark
Medlem siden:

Køb

Gør din løbetræning mere effektiv og sjovere
Lås fast på satellitsignaler
Forerunner 305 har et unikt design, hvor GPS-antennen er snoet om håndleddet, så himlen er mere tilgængelig, og dens ekstremt følsomme GPS-modtager leverer præcise hastigheds- og strækningsdata samt forbedret sporing under træer og nær høje bygninger. Forerunner 305 har også en robust, trådløs ANT+ -pulsmåler med en blødere og mere komfortabel brystrem samt længere batterilevetid. Den eliminerer interferens fra andre enheder, så den pålideligt kan måle og sende puls-data, og den hjælper dig med at træne i din optimale puls-zone.

Løft træningen til helt nye højder
Rutefunktionen i Forerunner 305s gør det muligt for dig at konkurrere imod tidligere træningssessioner: Du kan sammenligne dit tempo og din puls med tidligere præstationer på den samme løbetur. Du kan også bruge Forerunner 305 til at træne til din næste duatlon eller triatlon med træning i mange sportsgrene, en funktion som giver dig mulighed for at skifte umærkeligt imellem sportsgrene uden at skulle nulstille enheden, så du kan bruge den til løb, cykling og meget mere.

Du kan træne indendørs og alligevel spore din tilbagelagte afstand, dit tempo og dit kalorieforbrug ved hjælp af fodsensoren (ekstraudstyr). Denne trådløse sensor sættes på din løbesko og sender afstands- og tempodata til din Forerunner 305, så du stadig kan bruge den, selv om GPS-modtagelse ikke er mulig.

Få de data, du behøver
Du kan tilpasse alle tre hovedskærmbilleder i Forerunner 305 op til tolv forskellige datafelter giver dig øjeblikkelig feedback på din træning. Og, som med enhver Forerunner, lagres alle træningssessioner i hukommelsen, så du kan gennemgå og analysere data og se dine fremskridt over tiden.

Hold styr på dine fremskridt
Som en yderligere fordel kan du planlægge, analysere og lagre data fra din træning ved hjælp af den gratis Garmin Training Center® -software, som kan analysere data med interaktive diagrammer, der kortlægger dit tempo, din tid, din tilbagelagte afstand og din puls. Overfør din løbetur til et kort, så du kan fokusere på specifikke områder og se, hvordan højde og andre faktorer påvirker din præstation. Eller upload dine træningsdata til MotionBased.com, som er Garmins webbaserede applikation til dybdegående analyse af din træning, onlinekortlægning og deling af ruter, og som løfter din træning til helt nye højder. Udholdenhedsatleter kan også bruge Forerunner sammen med TrainingPeaks.com, et brugervenligt webbaseret træningssystem, som er udviklet til at hjælpe atleter med træningen til alle mulige discipliner.

Se alle sælgers varer

Betaling, Forsendelse & Garanti

Betaling
Betalingsmetoder:
  • -
Betalingsbetingelser:
Køber hammerslagsgebyr:
Køber hammerslagsgebyr:
Forsendelse
Forsendelsesomkostninger:Forsendelsesbetingelser:
Garanti:
Returret

Spørgsmål & Svar

Bud

Betaling
Betalingsmetoder:
  • -
Betalingsbetingelser:
Køber hammerslagsgebyr:
Køber hammerslagsgebyr:
Forsendelse
Forsendelsesomkostninger:Forsendelsesbetingelser:
Garanti:
Returret

Andre varer fra samme sælger

Garmin Forerunner 305 i Fredericia af Trader7000

Find stærke tilbud på Pulsure & skridtællere. Køb og salg af nyt og brugt i Pulsure & skridtællere, løbeur, polar, pulsure, polar pulsur og speed sonic pulsur hos QXL.dk.

Log ind

Log ind

  1. eller Annuller

Første gang på qxl.dk? Bliv medlem nu
(det tager 1 minut)


Jeg har glemt mit brugernavn / kodeord

Stil sælger et spørgsmål

Her kan du stille sælger et spørgsmål. Det er ikke tilladt at udveksle telefonnumre eller emailadresser i Spørgsmål & Svar.

eller Annuller

Bekræft dit bud på: Garmin Forerunner 305 (826980742)

AntalProduktStk prisPris
Garmin Forerunner 305
Dit nuværende bud:
Dit maksimumbud
Levering
Hammerslagsgebyr
Total pris

Check, at dit bud er korrekt og bekræft.
Alle bekræftede bud på QXL er bindende.

Bemærk! Fra den 13. juni 2014 gælder der nye regler omkring forbrugeraftaleloven. Læs mere om reglerne for bl.a. fortrydelsesret under vilkår som du finder her eller på www.forbrug.dk.

Fragtomkostninger kan variere afhængigt af den købte vares vægt, størrelse og beskyttelsesindpakning, og der kan således være ekstra omkostninger i forbindelse med fragt. Husk også at læse sælgers betingelser grundigt.

Klikker du ”Bekræft”, er det en ordre med betalingsforpligtelse.

eller Annuller

Beklager, dit bud er ikke det højeste. Byd igen?

Budforøgelse: 20,- DKK (Byd 500,- DKK eller mere)
Næste Bud 500,- DKK

Rapportér venligst varen til QXL.dk's Kvalitetskontrol.

Mistænkelig vare? Rapportér venligst varen, hvis den ikke overholder QXL.dk's Vilkår & Betingelser.
Kvalitetskontrollen vil derefter kontrollere varen.

Varenummer
826980742
Titel
Garmin Forerunner 305
Subject

Årsag
Beskrivelse
eller Annullér