FISKEØJET - Letvægt zoom-pandelygte til løb, motion og sport

FISKEØJET - Letvægt zoom-pandelygte til løb, motion og sportEnlarge picture
Facebook Twitter
ud af 2
Pris: 199,- DKK
Tid tilbage:
Slutter
Varens stand:
Ny
Forsendelse:
Se beskrivelse ( 24,- DKK )
Lagerstatus:
På lager
Højestbydende:
Antal besøg:
2
Facebook Twitter
Sælger:
fair-tec
Karakterbog:
200 (100,00 % positive)
Adresse:
4300 Holbæk, Danmark
Medlem siden:

Køb

Fiskeøjet er en letvægts mærkevare pandelampe til fx løbere.

På trods af en egenvægt på kun 128 gram, lyser den mindst lige så kraftigt som de kraftigste led-lygter med en led her på QXL. Fiskeøjet er udstyret med en CREE XML-T6-led og en meget stor, optisk coated glaslinse, der har givet navnet til dette pandelys. Netop denne store linse (øjet) af meget høj kvalitet gør at tab i optikken reduceres til et absolut minimum, og derved sikrer et utroligt stærkt lys, der oplyser flere hundrede meter samt gør, at du kan ses på flere kilometers afstand (mindst 3 til 4 kilometer i mørke). Pandelygten bruger kun et 18650-batteri – og det bidrager også til en lav vægt, så dit løb generes mindst muligt af lampen.Med zoomfunktion, så lygten trinløst kan indstilles, om du vil have en smal, meget kraftig lysstråle eller et bredt lys, der oplyser en meget stor flade. Zoomet indstilles ved at trække lampehovedet frem (smal, kraftig lysstråle) eller tilbage (stort areal oplyses). Lyset tændes og slukkes med et kraftigt tryk på knappen ved lampehovedet – lysstyrke og om den skal blinke vælges med et lettere tryk på samme knap. Pandelyset tåler stærk regn, men er ikke en dykkerlygte.

Du byder her på en mærkevare-pandelygte; den produceres af enten GorEAD eller Boruit. I denne auktion er lampehovedet sort og pandelyset af mærket Boruit – type RJ-2155. Du kan for øvrigt ofte kende Boruit-kopivare på at den ikke bliver solgt med original forpakning (retail box) og heller ikke muligheden for at få de originale Boruit-18650-batterier med (se fotos).   Pandelyset findes også i andre farver, fx rød, blå og sølvfarvet.I denne auktion byder du udelukkende på pandelyset, men kan naturligvis bestille tilbehørspakken med. Se foto af de optionale tilbehørspakker, som består af et genopladeligt kvalitetsbatteri, en lade-adapter til 230 volt stikdåse (eller en 5 volt, 2 ampere mobiltelefonoplader), en lade-adapter til bilens/bådens 12 volt cigarettænderstik samt en adapter til at oplade batteriet med en USB-port fra fx en pc eller en mobiltelefon-oplader. Se også min auktion med multi-opladeren til 18650-batterier, som tilbehørspakken baserer på og sælges til samme pris. Tilbehørs pakken findes i to varianter (se foto):

Tilbehørspakke 1: 1 stk. luksusbatteri Vander™Gold, 1 stk. 230 volt lader, 1 stk. bil/båd lader til 12 volt og 1 stk. USB-ladestik.Tilbehørspakke 2: Som pakke 1, men med en (hvid eller sort) 230 volt adapter med 5 volt, 2 ampere USB-udgang i stedet for 230 volt laderen. Med denne pakke kan du også lade din smartphone, tablet og andet. Søg en gang på ”ETA-U90EWE” på nettet, og du vil se, at bare denne lader koster mere end du betaler for hele tilbehørspakken hos mig!!Bestiller du en af tilbehørspakkerne sammen med pandelygten, betaler du ikke mere for den højere porto sendt som brevpakke. Du kan naturligvis også vælge at få det originale Boruit-batteri i stedet, men det er 15 kr. dyrere end Vander™Gold-batteriet og ikke bedre.På nettet tilbydes denne lampe også i diverse ”pirat”-udgaver, men du skal huske, at du så for det første ikke ved, hvilken kvalitet, du får, og at du heller ikke er omfattet af Købeloven (fortrydelsesret og dansk service og garanti). Ved køb af varer over 80kr. udenfor EU, skal du som privatperson tillægge 160 kr. importafgift og 25 % moms. I denne auktion kan du købe pandelyset til lige under, hvad du alene skal betale i afgifter, hvis du bestiller den i et land udenfor EU! Desuden leveres den af mig en eller to dage efter du har betalt den - og ikke efter ugers ventetid.Forsendelse fra 24 kr.Sendes som forsikret pakke med sporingsnummer på mit ansvar for 70 Kr., men hvis pandelygten tages ud af den ret store originalkasse og pakkes med bobleplast som en brevpakke, kan den sendes på dit ansvar for 24 kr. som B-post (30 kr. som A-post). B-post kan tage en dag eller to længere om at komme frem end normal A-post.

Vil du have varen hurtigt, kan du lave en bankoverførsel som "straksoverførsel" - så er gysserne omgående fremme og det koster ikke mere for dig. Du kan også betale med Mobilepay.Pandelygten sendes når pengene er modtaget.SE OGSÅ MINE ANDRE, SPÆNDENDE AUKTIONER, DER KOMMER I DEN NÆSTE TID!


Se alle sælgers varer

Betaling, Forsendelse & Garanti

Betaling
Betalingsmetoder:
  • -
Betalingsbetingelser:
Køber hammerslagsgebyr:
Køber hammerslagsgebyr:
Forsendelse
Forsendelsesomkostninger:Forsendelsesbetingelser:
Garanti:
Returret

Spørgsmål & Svar

Bud

Betaling
Betalingsmetoder:
  • -
Betalingsbetingelser:
Køber hammerslagsgebyr:
Køber hammerslagsgebyr:
Forsendelse
Forsendelsesomkostninger:Forsendelsesbetingelser:
Garanti:
Returret

Andre varer fra samme sælger

FISKEØJET - Letvægt zoom-pandelygte til løb, motion og sport i Holbæk af fair-tec

Find de laveste priser på Aerobic, pilates & løb - Øvrige. Køb nyt og brugt i fritid, udstyr, salg, tilbud og spar hos QXL.

Log ind

Log ind

  1. eller Annuller

Første gang på qxl.dk? Bliv medlem nu
(det tager 1 minut)


Jeg har glemt mit brugernavn / kodeord

Stil sælger et spørgsmål

Her kan du stille sælger et spørgsmål. Det er ikke tilladt at udveksle telefonnumre eller emailadresser i Spørgsmål & Svar.

eller Annuller

Bekræft dit bud på: FISKEØJET - Letvægt zoom-pandelygte til løb, motion og sport (809746360)

AntalProduktStk prisPris
FISKEØJET - Letvægt zoom-pandelygte til løb, motion og sport
Dit nuværende bud:
Dit maksimumbud
Levering
Hammerslagsgebyr
Total pris

Check, at dit bud er korrekt og bekræft.
Alle bekræftede bud på QXL er bindende.

Bemærk! Fra den 13. juni 2014 gælder der nye regler omkring forbrugeraftaleloven. Læs mere om reglerne for bl.a. fortrydelsesret under vilkår som du finder her eller på www.forbrug.dk.

Fragtomkostninger kan variere afhængigt af den købte vares vægt, størrelse og beskyttelsesindpakning, og der kan således være ekstra omkostninger i forbindelse med fragt. Husk også at læse sælgers betingelser grundigt.

Klikker du ”Bekræft”, er det en ordre med betalingsforpligtelse.

eller Annuller

Beklager, dit bud er ikke det højeste. Byd igen?

ud af 2
Pris: 199,- DKK

  • Next

Rapportér venligst varen til QXL.dk's Kvalitetskontrol.

Mistænkelig vare? Rapportér venligst varen, hvis den ikke overholder QXL.dk's Vilkår & Betingelser.
Kvalitetskontrollen vil derefter kontrollere varen.

Varenummer
809746360
Titel
FISKEØJET - Letvægt zoom-pandelygte til løb, motion og sport
Subject

Årsag
Beskrivelse
eller Annullér