🎬 Psycho (Alfred Hitchcock) (DVD) Dansk Tekst - I FOLIE

🎬 Psycho (Alfred Hitchcock) (DVD) Dansk Tekst - I FOLIEEnlarge picture
Facebook Twitter
ud af 4
Pris: 29,- DKK
Tid tilbage:
Slutter
Varens stand:
Ny og brudt emballage
Forsendelse:
Se beskrivelse
Lagerstatus:
På lager
Højestbydende:
Antal besøg:
1
Facebook Twitter
Sælger:
FamilienPedersen
Karakterbog:
6940 (100,00 % positive)
Adresse:
2740 Skovlunde, Danmark
Medlem siden:

Køb

Psycho (Alfred Hitchcock) (DVD) Dansk Tekst - I FOLIE

0073 - 7491 - 0290 - 0771 

🎬 Psycho (Alfred Hitchcock) (DVD) Dansk Tekst - I FOLIE

                                         

12 cabins. 12 vacancies.

Sekretæren Marion Crane (Janet Leigh) begår en lille fejl. Hun stjæler $40.000 fra sin arbejdsgiver, men fortryder næsten øjeblikkeligt. Før hun vender hjem med halen mellem benene for at levere pengene tilbage, stopper hun ved et afsidesliggende motel. En skæbnesvanger beslutning, der koster hende livet. Snart begynder hendes søster Lila (Vera Miles) og hendes kæreste Sam (John Gavin) at lede efter hende, og det bringer dem til det skumle Bates Motel, bestyret af den unge mand Norman Bates (Anthony Perkins) og hans besynderlige mor Norma (Virginia Gregg), der gemmer på nogle meget grumme hemmeligheder. 
    En simpel, nærmest banal historie, der endte med at blive en af de mest effektive og ikoniske gyserfilm nogensinde. Fra det chokerende mord i brusebadet med sin komplicerede blanding af audio-visuelle virkemidler til et simpelt blik fra Norman Bates er det som om, alle aspekter af filmen fra de største øjeblikke til de mindste bliver leveret med en hidtil uset præcision fra en iskold, beregnende instruktør, der bare ikke kunne finde ud af at lave venstrehåndsarbejde. 

Efter en række ambitiøse film - senest  Vertigo  og  North by Northwest  - besluttede Alfred Hitchcock sig for at lave en lille low-budget film. Hans filmhold bestod hovedsageligt af folk, der arbejdede på hans TV-serie, og budgettet var blot $1.000.000, en tredjedel af hans forrige film. Alligevel blev  Psycho  en af mesterens bedste film. 
    Ofte betragtet af eftertiden som den første rigtige "slasher"-film på grund af den dygtigt klippede og berømte brusebadsscene, som stadig ikke er for sarte sjæle. Hitchcock påstod sidenhen med sin sædvanlige sans for at drille sit publikum, at blodet, der blev anvendt i denne scene, bestod af "chocolate sauce"! 
    Hvor Hitchcocks hidtidige film, både de engelske og de amerikanske, ofte var båret af lige dele humor og spænding og i høj grad besad antydningens kunst, gik  Psycho  lige til sagen med barsk vold, sex og sadisme. I forhold til datidens normer gik den helt til stregen og så et lille skridt videre, og det var vel egentlig kun en mand som Hitchcock, der kunne slippe godt fra dette. 
      Psycho  er meget passende optaget i sort/hvid i en tid, hvor Hitchcock ellers satsede på farverne, men det skyldes nok i virkeligheden det skrabede budget. Hitch skubbede selv penge i projektet, og da filmen blev en stor succes, tjente han efter sigende alene i det første kvartal efter premieren $2.500.000 på den. Og ledelsen hos Paramount, der ikke havde troet på filmen, fik en lang næse. 

Filmkomponisten Bernard Herrmann, som på det tidspunkt endnu havde et frugtbart samarbejde med Hitchcock, skrev noget af sin bedste musik til  Psycho  og var afgørende medvirkende til filmens succes. At  Psycho stadig har bevaret sin vigtige plads i filmhistorien kan bl.a. ses af det faktum, at der er lavet adskillige efterligninger/ opfølgninger af filmen, og at den engelske filminstruktør Sacha Gervasi i 2012 skabte en glimrende fantaseret biografisk film, baseret på Hitchcocks og hans hustru Almas samarbejde omkring netop produktionen af  Psycho  . Anthony Hopkins er i denne film, som kort og godt hedder  Hitchcock  , formidabel i rollen som den store mester, og Helen Mirren er ikke mindre seværdig. Se den, før eller efter (gen)synet med  Psycho 
    Alfred Hitchcock, hvis film, ligesom Charles Chaplins, har kunnet sælges alene på hans navn, og ikke på skuespillernes, blev nomineret til en Oscar flere gange, men vandt den aldrig for nogen af sine film.  Rebecca  modtog ganske vist Bedste Film-prisen i 1940, men som bekendt går denne pris til producenten, ikke til instruktøren. Det er pengemændene, ikke den skabende kraft, der belønnes i USA, en typisk konsekvens af amerikansk Dollars-tankegang. 

📦  Køber betaler for fragten  📦  KUN 36,00 kr. 📦

   Send kun med DAO til en pakkeshop 📦  ted på hvor du bor 📦

📦 - ved køb af flere Film kan de samles i en forsendelse Til kun 36,00 kr. med DAO📦

Købe alle de film du vel til en porto pris på KUN 36,00 kr.    Send med DAO

📦           KUN Med DAO          📦


📽🎬            Se alle sælgers varer          📽 🎬

Billede og Tekst

Kan vær fra PressematerialeSe alle sælgers varer

Betaling, Forsendelse & Garanti

Betaling
Betalingsmetoder:
  • -
Betalingsbetingelser:
Køber hammerslagsgebyr:
Køber hammerslagsgebyr:
Forsendelse
Forsendelsesomkostninger:Forsendelsesbetingelser:
Garanti:
Returret

Spørgsmål & Svar

Bud

Betaling
Betalingsmetoder:
  • -
Betalingsbetingelser:
Køber hammerslagsgebyr:
Køber hammerslagsgebyr:
Forsendelse
Forsendelsesomkostninger:Forsendelsesbetingelser:
Garanti:
Returret

Andre varer fra samme sælger

🎬 Psycho (Alfred Hitchcock) (DVD) Dansk Tekst - I FOLIE i Skovlunde af FamilienPedersen

Gode tilbud på Gysere & horror (N-P). Køb nyt og brugt i Film N-P, gyser, horror film, alien film, gyserfilm og hitchcock film hos QXL.

Log ind

Log ind

  1. eller Annuller

Første gang på qxl.dk? Bliv medlem nu
(det tager 1 minut)


Jeg har glemt mit brugernavn / kodeord

Stil sælger et spørgsmål

Her kan du stille sælger et spørgsmål. Det er ikke tilladt at udveksle telefonnumre eller emailadresser i Spørgsmål & Svar.

eller Annuller

Bekræft dit bud på: 🎬 Psycho (Alfred Hitchcock) (DVD) Dansk Tekst - I FOLIE (821978532)

AntalProduktStk prisPris
🎬 Psycho (Alfred Hitchcock) (DVD) Dansk Tekst - I FOLIE
Dit nuværende bud:
Dit maksimumbud
Levering
Hammerslagsgebyr
Total pris

Check, at dit bud er korrekt og bekræft.
Alle bekræftede bud på QXL er bindende.

Bemærk! Fra den 13. juni 2014 gælder der nye regler omkring forbrugeraftaleloven. Læs mere om reglerne for bl.a. fortrydelsesret under vilkår som du finder her eller på www.forbrug.dk.

Fragtomkostninger kan variere afhængigt af den købte vares vægt, størrelse og beskyttelsesindpakning, og der kan således være ekstra omkostninger i forbindelse med fragt. Husk også at læse sælgers betingelser grundigt.

Klikker du ”Bekræft”, er det en ordre med betalingsforpligtelse.

eller Annuller

Beklager, dit bud er ikke det højeste. Byd igen?

ud af 4
Pris: 29,- DKK

  • Next

Rapportér venligst varen til QXL.dk's Kvalitetskontrol.

Mistænkelig vare? Rapportér venligst varen, hvis den ikke overholder QXL.dk's Vilkår & Betingelser.
Kvalitetskontrollen vil derefter kontrollere varen.

Varenummer
821978532
Titel
🎬 Psycho (Alfred Hitchcock) (DVD) Dansk Tekst - I FOLIE
Subject

Årsag
Beskrivelse
eller Annullér