QXL.dkKategorierDyr & Tilbehør Terrarier & Lamper

Terrarier & Lamper

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
1 |
Produkt Slut Bud Pris
varmepaere til reptiler Varmepære til reptiler. 31/1/2021 10:24
40,- DKK

Viser: 1  af  1  linjer

1 |
På vores auktionssite finder du et stort udvalg af lamper og tilbehør til dit terrarium. Når du vil have lys og varme i terrariet er det vigtigt, at du finder den helt rigtige terrarielampe, så dine dyr trives. Vi har forskellige brugte og ubrugte lamper og varmeplader, der fås i forskellige størrelser og passer til de fleste terrarier. Er du derimod ude efter en humidity controller, der hele tiden sørger for, at fugtigheden er optimal i dit terrarium, finder du den også her sammen med en masse andet tilbehør, der skaber et naturtro miljø i terrariet.
Opdateret: 26/1/2021 22:51.