QXL.dkKategorierDyr & TilbehørTerrarier & Lamper Krybdyr

Krybdyr

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
QXL giver dig også muligheden for at få et krybdyr indenfor hjemmets fire vægge. Det nemlig ikke kun de mest gængse kæledyr, der er auktioner over inde på QXL. Du kan sagtens være heldig at finde din næste slange eller varan, eller måske noget udstyr til dyrene. Du kan være heldig at finde lige præcis det krybdyr du altid har ledt efter og ønsket. Hvad med en snog eller en skægagam? Du kan også finde terrarier med og uden lamper, hvor du sikkert kan opbevare dit næste krybdyr. Skynd dig ind på auktionerne over krybdyr på QXL og find dit næste kæledyr!
Opdateret: 29/5/2020 05:50.