QXL.dkKategorierDyr & TilbehørKatte & Tilbehør Tilbehør

Tilbehør

RSS Feed
Kategorier
  • Tilbehør(1)
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
1 |
Produkt Slut Bud Pris
hund kat hanske til at fjeren haar 175 smaa silikone fuppe HUND / KAT HANSKE, TIL AT FJEREN HÅR, 175 SMÅ SILIKONE FUPPE 5/10/2021 16:20
29,- DKK

Viser: 1  af  1  linjer

1 |
Søger du efter billigt udstyr og tilbehør til dine katte eller killinger? Brug søgefeltet på QXL.dk og du er i gang! QXL er nemlig Damarks største netauktion og kan tilbyde rigtig, rigtig mange billige kvalitetsprodukter til din kat eller killing. Hvad med en super nuttet katteseng eller aktivitetsbolde? Ja, det er kun en lille opremsning af alle de mange skønne produkter, du kan finde på auktionen. Har du ikke katte eller killinger, har QXL også et kæmpe sortiment af diverse udstyrsartikler til dig der har hund, hest, pony eller vandrendepinde. Rigtig god fornøjelse. Husk at QXL både er for købere og sælgere, hvilket betyder, at du også kan sætte dit katteudstyr og – tilbehør til salg, og derved gøre en masse købere glade.
Opdateret: 22/9/2021 06:48.