QXL.dkKategorierDyr & TilbehørKatte & Tilbehør Legetøj

Legetøj

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
1 |
Produkt Slut Bud Pris
bold med bjaelde til hund kat bold med bjælde til hund / kat 24/9/2020 06:59
50,- DKK

Viser: 1  af  1  linjer

1 |
En kat skal underholdes, og dertil kan det være rart at have noget legetøj. Dette kan du finde inde på vores auktioner på QXL. Og lade det være sagt med det samme: Her er et væld af muligheder! Hvad enten du er på udkig efter legetøjsmus eller aktivitetslegetøj, så er der stor sandsynlighed for at du støder på det inde på auktionerne. I vores auktioner er der nemlig rigtig meget forskelligt legetøj til din kat! Kattens legetøj kan du finde i alt slags materiale og udformning, så det falder i både din og kattens smag. Skynd dig at klikke rundt i auktionerne og gør din kat glad og legesyg!
Opdateret: 19/9/2020 21:28.