QXL.dkKategorierDyr & Tilbehør Katte & Tilbehør

Katte & Tilbehør

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
1 |
Produkt Slut Bud Pris
hund kat hanske til at fjeren haar 175 smaa silikone fuppe HUND / KAT HANSKE, TIL AT FJEREN HÅR, 175 SMÅ SILIKONE FUPPE 5/10/2021 16:20
29,- DKK

Viser: 1  af  1  linjer

1 |
Har din kat lige fået et nyt kuld? Så kan killinger sælges her på QXL. Er du på udkig efter en kat? Vi har et stort udvalg af katte i mange forskellige racer. Vi har blandt andet Norske Skovkatte, Siameser og Main Coon killinger til salg. Mangler du udstyr til katte? Vi har legetøj, halsbånd og seler, foderskåle og meget andet tilbehør. Mangler du plejemidler til din kat, så har vi også forskellige typer af børster, sæber og negleklippere, der passer til din kat. Du har måske skaffet dig af med din kat og har en masse udstyr, som du ikke bruger mere. Sælg det her på QXL og gør en god handel.
Opdateret: 23/9/2021 01:58.