QXL.dkKategorierDyr & TilbehørKatte & Tilbehør Kradsetræ & klatremøbler

Kradsetræ & klatremøbler

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
Har du en kat, og er du ikke altid hjemme til at underholde den? De fleste katte keder sig ofte, når de ikke har andre katte at lege med. Det fører ofte til, at de hvæser deres klør på vægge og andre uheldige steder. QXL har diskrete kradsemøbler der kan stilles frem, når katten går rundt alene i hjemmet, og som hurtigt kan pakkes væk i et skab. Vi tilbyder også store klatremøbler, der er monteret fra gulv til loft. Det er ikke kun katten der bliver glad for et kradse- eller klatremøbel, det er også ganske underholdende som ejer at se sin kære kat udfolde sig og lege i sit nye møbel.
Opdateret: 7/12/2019 12:36.