QXL.dkKategorierDyr & TilbehørKatte & Tilbehør Kattehjem

Kattehjem

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
1 |
Produkt Slut Bud Pris
kattehus trixie nyt Kattehus, Trixie NYT 21/4/2021 18:42 0
130,- DKK

Viser: 1  af  1  linjer

1 |
Dyr-tilbehør.Katte-tilbehør. Kattehjem. Find alle ting til din kat på QXL. Den er dit kæledyr og den skal have det godt og stimuleres. Der er et stort udvalgt af ekstremt billige varer. Du kan købe bløde senge i ovale former, eller radiatorseng i hvid, kattehuler i størrelserne 30 cm og 40 cm, lækker blød katteseng i laksefarvet stod, 46 cm. Kurvehuler i associerede farver med legetøjs kødben. Foder og vandautomater. Transporttasker, halsbånd, puder. Foder, foderskåle. Diverse tilbehør. Kradsetræer og klatremøbler til din kat, så den ikke behøver at kede sig eller flå møblerne i stykker. Mange varianter og størrelser til at have stående i stuen eller gangen.
Opdateret: 21/4/2021 00:43.