QXL.dkKategorierDyr & TilbehørKatte & Tilbehør Foderskåle

Foderskåle

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
Kattene skal også spise af fint og godt service. Derfor kan du inde på QXLs auktioner finde foderskåle til dine katte. I vores forskellige auktioner kan du finde mange slags foderskåle til din kat eller killinger. Foderskålene kan findes i mange forskellige designs og materialer. Eksempelvis kan du finde foderskåle til dine katte i krom eller solidt plastic. Der kan også findes foderskåle med sensorer, der sørger for at åbne og lukke, når katten kommer og går fra foderskålen. Der er altså rig mulighed for at gøre din kat glad og tilfreds, og føle sig værdsat. Skynd dig forbi vores auktioner og placer et bud inden det er for sent!
Opdateret: 24/8/2019 07:19.