QXL.dkKategorierDyr & TilbehørKatte & Tilbehør Bure & transporttasker

Bure & transporttasker

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
Når man skal på tur og gerne vil have katten med, så er det alt andet lige nemmere, hvis man har en transporttaske eller et bur til sin kat. Og netop det kan du finde inde på QXLs auktioner. Der er både solide transportkasser, hvor katten i tryghed kan sidde og følge med på turen. Det samme kan den gøre i nogle smarte transporttasker, som man oven i købet kan bære på ryggen, og dermed mindske belastningen, når man skal bære rundt på katten. Snyd ikke din kat fra at komme med på din ferie, tur eller rejse, og skynd dig ind på vores auktioner og byd på de smarte bure eller transporttasker til din kat!
Opdateret: 17/6/2019 02:33.