QXL.dkKategorierDyr & TilbehørHunde & Tilbehør Tilbehør

Tilbehør

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
1 |
Produkt Slut Bud Pris
flotte vandfaste nej tak skilte Flotte vandfaste "NEJ TAK" skilte..!! ;-) 29/8/2019 17:16 0
100,- DKK

Viser: 1  af  1  linjer

1 |
Hvis du ikke lige har fundet de ting til din hund, som du har ledt efter i de andre kategorier herinde på QXL, så skynd dig at tage et kig under den kategori. Her er nemlig samlet alle de produkter og ting, som ikke lige passer under de andre kategorier. Her er der en alverdens tilbehør til din hund og dets liv. Du kan blandt meget andet finde mad- og vandskåle, sæbe til badet, fløjter og måske en tægetang. Der er altså rig mulighed for at finde lige præcis den ting, som du leder efter til hunden. Halsbånd, hundesnore og legetøj til hunden kan du også støde på herinde, så det er bare med at skynde sig og få lagt et bud ind på lige netop den ting du og din hund ønsker!
Opdateret: 26/8/2019 02:58.