QXL.dkKategorierDyr & TilbehørHunde & Tilbehør Plejemidler

Plejemidler

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
1 |
Produkt Slut Bud Pris
dechra trizchlor dechra cerumaural nye Dechra Trizchlor + Dechra Cerumaural (NYE) 24/9/2020 08:59 0
75,- DKK

Viser: 1  af  1  linjer

1 |
Man siger at hunden er menneskets bedste ven, så burde man ikke forkæle sin bedste ven? På QXL finder du et stort udvalg af plejeprodukter til hunde. Vi har plejeprodukter, der passer til enhver hunderace. Vi har produkter som negleklippere til hunde, hundebørster og shampoo til hunde med olie, som plejer deres pels. Vi har også varer som er brugt, men som er i rigtig god stand, og som sagtens kan genbruges. Det kan være, at du selv har noget brugt udstyr og gode plejeprodukter til hunde, som du ønsker at sælge? Du kan nemt og enkelt sælge det her på QXL.
Opdateret: 23/9/2020 08:18.