QXL.dkKategorierDyr & TilbehørHunde & Tilbehør Legetøj

Legetøj

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
Mange hunde er rigtig legesyge og hvis du mangler et nyt stykke legetøj til din hund, så kan du finde det herinde på QXL. Under den kategori finder du alverdens auktioner med diverse legetøj til hunden. Alle mulige forskellige bolde, frisbee, kasteting og legetøj der kan indeholde godbidder til hunden findes blandt andet herinde. Du kan også finde aktivitetsspil og andet legetøj, der kan stimulerer hundens intelligens og nysgerrighed. Så hvis du ønsker at udvide sortimentet af legetøj til hunden og gøre legetimen med den endnu sjovere, så skal du klikke dig forbi auktionerne herinde, og gøre et rigtig godt køb.
Opdateret: 6/7/2020 07:49.