QXL.dkKategorierDyr & TilbehørHunde & Tilbehør Halsbånd og Liner

Halsbånd og Liner

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
1 |
Produkt Slut Bud Pris
hundehalsbaand med led roed Hundehalsbånd med LED Rød 1/10/2021 01:20
69,- DKK
ny flot mini hunde halsbaand pink med diamanter sealed mint Ny flot mini hunde halsbånd pink med diamanter sealed Mint 4/10/2021 06:33 0
80,- DKK
hundehalsbaand med led lys groen Hundehalsbånd med LED lys Grøn 6/10/2021 00:02
69,- DKK
hundehalsbaand med led lys blaa Hundehalsbånd med LED lys Blå 6/10/2021 00:02
69,- DKK

Viser: 1-4  af  4  linjer

1 |
Menneskets bedste ven skal sommetider holdes i snor. Du kan inde på QXL finde din hunds næste halsbånd og line. Inde på vores auktioner er der rigtig mange forskellige halsbånde og liner, og en masse forskellige muligheder for dig og din hund. Du kan blandt andet finde hundehalsbånd i læder, men også i mange andre materialer. Udover de traditionelle halsbånd kan du også finde en hundesele til din hund. Der er også et væld af hundesnore og liner. Der kan findes halsbånd og liner med diverse tryk og skrift på, men du kan også finde halsbånd, hundeseler og liner i en mere neutral udgave til din hund. Find din hunds næste halsbånd og line herinde på QXL!
Opdateret: 22/9/2021 08:06.