QXL.dkKategorierDyr & TilbehørHunde & Tilbehør Foderskåle

Foderskåle

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
Har du hund eller overvejer du at anskaffe en? Som du allerede ved, er det ikke kun hunden, der flytter med ind i huset, der er tillige hundefoder, hundelegetøj og meget andet tilbehør. Det du også ved er, at alt dette sjældent er gratis! Men hvis du vil have noget, der er næsten gratis, så slå et smut forbi QXL’s online auktion, hvor du kan gøre en rigtig god handel. Her er blandt andet foderskåle, hundefoder og et kæmpe udvalg af hundelegetøj. Har du ikke hund, men et andet dyr så gå op opdagelse i, hvad auktionsmarkedet kan tilbyde af for eksempelvis heste - og ponyudstyr, blandt andet hestestøvler.
Opdateret: 17/8/2019 14:41.