QXL.dkKategorierDyr & TilbehørHunde & Tilbehør Foder

Foder

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
Menneskets bedste ven, hunden, skal have det godt og leve sundt. Derfor er det vigtigt, at man finder det rette hundefoder til hunden. Hvis man ikke lige kan finde det rette i butikkerne, eller hvis man måske bare vil spare nogle penge på hundefoder, så tag et godt kig inde på QXLs auktioner. Her kan du nemlig gøre et godt køb af billigt hundefoder til familiens hund. Du kan være heldig at finde lige præcis det mærke af hundefoder, som du kender eller du kan kaste dig ud i at prøve et nyt mærke af hundefoder. Skynd dig at klikke forbi auktionerne og se om du ikke kan finde lige det hundefoder, som din hund gør efter!
Opdateret: 28/5/2018 11:45.