QXL.dkKategorierDyr & TilbehørHunde & Tilbehør Bure & transporttasker

Bure & transporttasker

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
1 |
Produkt Slut Bud Pris
kaeledyrshus transport taske Kæledyrshus / transport taske 29/5/2020 11:26 0
300,- DKK

Viser: 1  af  1  linjer

1 |
Når du skal transportere din hund rundt, er det vigtigt, at det sker både sikkert, nemt og behageligt for hunden. Her på QXL finder du en masse forskellige muligheder inden for bure- og transporttasker til hunde, så der er helt sikkert også noget til din hund. Er du den aktive type, der cykler rundt og som gerne vil have din hund med, er en cykelanhænger fra Leopet den perfekte løsning til dig. Vil du derimod gerne have tæt kontakt til din hund under transport, er en hundetaske i stof et godt bud, hvis det er en lille hund og et hundebur, hvis det er en større. Hvilken en du skal vælge afhænger af din hund og din transportstil.
Opdateret: 26/5/2020 19:26.