QXL.dkKategorierDyr & TilbehørHeste, Pony & rideudstyr Rideudstyr

Rideudstyr

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
1 |
Produkt Slut Bud Pris
ridehjelm RIDEHJELM. 21/9/2021 11:01 0
50,- DKK

Viser: 1  af  1  linjer

1 |
Det kan være rigtig dyrt at købe nyt rideudstyr, men man kan lige så godt købe noget i god kvalitet, da det er en god investering. Her på QXL finder du et stort udvalg af rideudstyr i høj kvalitet, men til en væsentlig lavere pris end i butikkerne. Du finder udstyr som underlag til sadler, 3 delt æblebid, rhinsten i mange farver og meget andet tilbehør til heste og ridning. Har du selv noget rideustyr, som du ønsker at sælge? Du kan nemt og enkelt sælge det her på QXL. Du er får sikkert lavet en god handel, og du finder hurtigt en køber.
Opdateret: 17/9/2021 17:51.