QXL.dkKategorierDyr & TilbehørHeste, Pony & rideudstyr Heste

Heste

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
1 |
Produkt Slut Bud Pris
heste grimme lille hvid lavet i stof superflot ikke brugt HESTE GRIMME LILLE & HVID LAVET I STOF SUPERFLOT IKKE BRUGT 28/9/2021 11:46 0
70,- DKK

Viser: 1  af  1  linjer

1 |
QXL giver dig muligheden for at finde din næste hest. Hvis du er vild med heste og gerne enten vil have din første hest eller have en ny hest, så skynd dig at klikke forbi QXLs auktioner, hvor du kan være heldig at finde hesten over alle heste. På QXL vil der fra tid til anden hver heste af enhver slags, og uanset om du kan lide islandske heste, araberheste eller en helt tredje slags, så kan du være heldig at finde en hest for lige netop din smag herinde. Tag et grundigt kig i auktionerne på QXL og find din første eller næste hest.
Opdateret: 19/9/2021 10:37.