QXL.dkKategorierDyr & TilbehørHeste, Pony & rideudstyr Diverse

Diverse

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
1 |
Produkt Slut Bud Pris
the lipizzaners and the spanish riding school The Lipizzaners and the Spanish Riding School 26/9/2021 10:27 0
35,- DKK
hegnsklokker Hegnsklokker 4/10/2021 10:46
50,- DKK

Viser: 1-2  af  2  linjer

1 |
Overvejer du at anskaffe dig en eller flere heste, eller måske har du allerede heste? Hestetilbehør behøver ikke at koste en bondegård, selvom det meget ofte er tilfældet. Hvis du er interesseret i at gøre en handel, så slå et smut forbi Danmarks største netauktion og gå på opdagelse i det store udvalg af rideudstyr til din hest eller pony. Du kan finde alt lige fra ridestøvler over ridejakker til ridesadler. Har du ikke råd til at anskaffe dig en hest på nurværende tidspunkt, kan du også finde lige netop det nummer af det kendte hestblad, Wendy eller frimærker med diverse hestemotiver?
Opdateret: 23/9/2021 00:56.