QXL.dkKategorierDyr & TilbehørHeste, Pony & rideudstyr Beklædning & støvler

Beklædning & støvler

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
1 |
Produkt Slut Bud Pris
ridehjelm ubrugt superflot caparello stoerrelse 55 sort flot RIDEHJELM UBRUGT SUPERFLOT CAPARELLO STØRRELSE 55 SORT FLOT* 26/9/2021 19:32 0
110,- DKK

Viser: 1  af  1  linjer

1 |
Elsker du at ride og være oppe på hesten, så vil du sikkert også godt være klædt rigtigt på. Det har du mulighed for at blive, hvis du klikker forbi QXLs auktioner. Her kan du nemlig finde et hav af beklædningsdele til rideturen. Du kan finde alt lige fra ridestøvler og ridehjelm, til ridebukser og trøjer. Du har altså rig mulighed for at finde noget rigtig pænt og brugbart ridebeklædning inde på QXLs auktioner, men jo længere tid du venter, jo sværere bliver det måske. Så skynd dig ind og find din næste ridestøvle eller ridebuks på vores auktioner!
Opdateret: 22/9/2021 07:34.