QXL.dkKategorierDyr & TilbehørGnavere & Tilbehør Legetøj

Legetøj

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
Køb legetøj til din gnaver på QXL og spar mange penge. Søg i kategorierne: Dyr & Tilbehør-Gnavere & Tilbehør-Legetøj. Køb hjul din hamster kan løbe rundt i, eller sjove aktivitetscentre med mange huller til at kravle igennem. Når du køber små bolde med kugler indeni kan du sidde og se og høre din hamster lege og underholde sig selv. Det er meget sjovt at se, hvordan de forskellige gnavere kan aktiveres med sjovt legetøj. Det er altid meget billigt, når du køber på QXL.
Opdateret: 28/5/2018 07:25.