QXL.dkKategorierDyr & Tilbehør Gnavere & Tilbehør

Gnavere & Tilbehør

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
Her på QXL finder du alt det tilbehør til gnavere, som du har brug for, for at komme i gang med at have en gnaver. Vi har blandt andet bure i forskellige størrelser, foder, hø og endda kaninsenge, med andre ord alt, hvad din gnaver kan ønske sig. Så hvis du overvejer at anskaffe dig en gnaver, men mangler et godt bur eller det rette foder, finder du det her, hvor du selvfølgelig også kan sælge, hvis du har et gammelt bur eller andet liggende.
Opdateret: 17/11/2018 18:34.