QXL.dkKategorierDyr & TilbehørGnavere & Tilbehør Bure & Huse

Bure & Huse

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
Har du fået en ny hamster, kanin eller anden form for gnaver, og mangler du et bur eller et hus til det nye familiemedlem? I kategorien Bure & Huse finder du et udvalg af ude- og inde boliger til gnavere. Vi har tremmebure, løbegårde og kaninbure, der passer til gnavere i alle størrelser. Det kan være, at du er en god tømrer, og gerne vil tjene lidt ekstra penge på at lave hjemmelavede bure og huse til gnavere, eller måske har du et bur i fin stand, som du ikke bruger mere? Du kan sælge det her på QXL og lave en god handel nemt og enkelt.
Opdateret: 23/4/2018 23:27.