QXL.dkKategorierDyr & Tilbehør Fugle & Tilbehør

Fugle & Tilbehør

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
På QXL er vi vilde med dyr og især fugle, så hvis du også er det, skal du kigge forbi vores mange auktioner med forskelligt tilbehør, der passer til alle fuglearter. Vi har alt fra fuglebure i forskellige størrelser og faconer til fuglefoder og holdere til fuglebolde. Så hvis du overvejer at anskaffe dig en fugl, finder du alt det nødvendige tilbehør her. Hvis du derimod har et gammelt bur el. lign. stående, som bare samler støv, så sælg det her på QXL, hvor andre kan få glæde af det.
Opdateret: 22/2/2019 12:54.