QXL.dkKategorierDyr & TilbehørFugle & Tilbehør Fugle

Fugle

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
Er du vild med fugle og overvejer du at anskaffe dig en? Her på QXL finder du et stort udvalg af små og store fuglearter, så der er helt sikkert også noget for dig. Vi har bl.a. de små canariefugle, farverige dværgpapegøjer og hvide nymfeparakitter. Er du i stedet blevet vild med ideen om at have høns i haven, eller mangler du en flot hane til hønsegården, så skal du også kigge forbi vores auktioner for fugle her på QXL. Her gør du gode handler.
Opdateret: 23/5/2019 22:45.