QXL.dkKategorierDyr & TilbehørFisk, Akvarium & tilbehør Saltvand

Saltvand

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
1 |
Produkt Slut Bud Pris
saltvandsfiskeri w sylvester thomsen Saltvandsfiskeri. W. Sylvester Thomsen. 14/7/2020 16:53 0
9,- DKK

Viser: 1  af  1  linjer

1 |
Typisk er et akvarium med ferskvand, men det er også muligt at få et akvarium med saltvand. Og disse kan findes inde på QXLs auktioner. Her har vi nemlig blandt andet akvarier, men også andet udstyr til dit saltvandsakvarium. Du kan blandt andet finde filtre og pumper til saltvandsakvarier, ligesom du kan være heldig at finde fisk og planter til dit saltvandsakvarium. Hvis du er til fisk og akvarier, men ikke på den traditionelle måde med ferskvand, så skal du tage et kig under disse auktioner, hvor du altså kan finde alverdens ting til dit saltvandsakvarium.
Opdateret: 13/7/2020 19:48.