QXL.dkKategorierDyr & TilbehørFisk, Akvarium & tilbehørSaltvand Bøger & Cdrom

Bøger & Cdrom

RSS Feed
Kategorier
  • Bøger & Cdrom(1)
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
1 |
Produkt Slut Bud Pris
saltvandsfiskeri w sylvester thomsen Saltvandsfiskeri. W. Sylvester Thomsen. 1/6/2020 10:31 0
9,- DKK

Viser: 1  af  1  linjer

1 |
På QXL kan du finde masser af bøger og Cdrom. Søg i kategorierne: Dyr & Tilbehør-Fisk, Akvarium og tilbehør-Saltvand. Er du interesseret i fisk og hvordan man holder akvariet perfekt rent og smukt? På QXl er der masser af materiale, som kan inspirere dig. Du kan blive klogere på, hvad der skal til for at holde saltvandsbalancen i orden, hvilke kombinationer af fisk og planter, der er gode. Hvor meget lys de skal have. På QXL sparer du mange penge og her er både bøger og cdrom.
Opdateret: 1/6/2020 08:30.