QXL.dkKategorierDyr & TilbehørFisk, Akvarium & tilbehørFerskvand Filtermaterialer

Filtermaterialer

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
1 |
Produkt Slut Bud Pris
filter magasiner til powerhead stort lot se tekst FILTER MAGASINER TIL POWERHEAD. STORT LOT. SE TEKST 27/5/2019 18:45 0
90,- DKK
aktivt filter kul 300 gr ca 1000 ml AKTIVT FILTER KUL. 300 GR. CA. 1000 ML. 27/5/2019 18:45 0
24,- DKK

Viser: 1-2  af  2  linjer

1 |
Skal dine fisk ikke have det godt? Søger du efter filtermaterialer? Klik da ind på QXL og søg i kategorierne: Dyr & Tilbehør-Fisk, Akvarium & Tilbehør- Ferskvand- Filtermaterialer. Spar mange penge ved at købe dit akvarieudstyr på QXL. Det er utrolig vigtigt, at der er det rigtige klima for fiskene. Derfor må du nikke spare på filtermaterialer og andet tilbehør. Det kan være en stor udgift at holde akvariet ved lige. Men køber du dine ting billigt på QXL, kan du spare mange penge. Filtermaterialer og alt hvad du behøver for at rense og holde akvariet smukt. Klik ind nu på QXL!
Opdateret: 27/5/2019 05:32.