QXL.dkKategorier Dyr & Tilbehør

Dyr & Tilbehør

RSS Feed
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.

Oversigt: Dyr & Tilbehør

Det kan være svært at skulle sælge sin bedste ven - om det er i form af en hund, en fisk eller en hest. Hos QXL har du muligheden for at præsentere dit kæledyr som det virkelig er - med en rigtig god beskrivelse og flotte billeder, så kæledyrets personlighed skinner igennem og det bliver nemt for en eventuel køber at forelske sig hovedkulds i hvalpen, killingen eller ponyen. Det er ikke altid nemt at sælge eller købe kæledyr online, men man kommer ikke udenom at internettet gør Danmark mindre, og QXL gør en dyd ud af at formidle kontakten imellem køber og sælger, når auktionen er afsluttet. Hos QXL tilgodeser vi dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må oprettes til salg hos os. Her finder du også masser af udstyr til dine kæledyr, og der kan f.eks. gøres rigtig gode handler i kategorien for heste, hvor sadler og hovedtøj hurtigt får hestesko at gå på. I kategorien for fisk ses der også ofte store flotte akvarier. Størst er dog kategorien for hunde, hvor du finder alt fra tøj til vapsen, til skåle, halsbånd og hundesnore.
Opdateret: 8/12/2021 23:22.

Gør et kup

Indryk annonce
Nemt og hurtigt