Auktionen: EMMANUELS BOG – Vejledning til et godt liv i universet er lukket.
Sluttidspunktet blev nået eller varerne er udsolgt.

Du fik ikke købt denne vare? Bed sælger om at starte auktionen igen.

 

Annuller eller

EMMANUELS BOG – Vejledning til et godt liv i universet

EMMANUELS BOG – Vejledning til et godt liv i universetEnlarge picture
Facebook Twitter
Denne vare blev desværre ikke solgt. Startprisen var 30,- DKK .
Tid tilbage:
Slutter
Varens stand:
Brugt
Forsendelse:
Se beskrivelse
Lagerstatus:
På lager
Højestbydende:
Antal besøg:
6
Facebook Twitter
Sælger:
TINGEL-TANGEL MANDEN
Karakterbog:
5578 (99,92 % positive)
Adresse:
7500 Holstebro, Danmark
Medlem siden:

Køb

EMMANUELS BOG – Vejledning til et godt liv i universet

Pat Rodegast & Judith Stanton


Bliv grebet om hjertet

Hvordan skal vi leve vores liv? Hvorfor er vi her? Hvad er meningen med livet? Og med døden?

Disse og mange andre spørgsmål får vi svaret på iEmmanuels bog, der er en ægte klassiker på linje med Seth-bøgerne af Jane Roberts. Emmanuel er en åndelig lærer, der på enkel, nærværende og inspirerende vis meddeler sig gennem Pat Rodegast.

Bogen udkom første gang i 1985 og har gennem årene bevist sit værd og sin levedygtighed - den sælges i øjeblikket i USA i 24. oplag - hvilket ikke er så underligt, da den rummer en dyb lære og sandhed, der i sig selv ikke er ny, men som her bliver formidlet på en ægte, varm og humoristisk måde, der går bag om intellektet og griber én om hjertet. Det er som om vi ikke kan undgå at holde lidt mere af os selv, når vi ser tingene fra Emmanuels perspektiv. Vi lærer at acceptere os selv som mennesker, med alle de fejl og mangler vi synes at måtte have.

Emmanuel taler om alle livets aspekter: sjælens udødelighed, bevidsthedens ubegrænsede kraft, universets kærlighed, dualitet, smerte og mørke, reinkarnation og karma, sygdom og healing, døden, planetens overlevelse, fuldkommenhed, glæde og altings enhed. Teksten er skrevet i korte sætninger og passager og ­illustreret med lette stregtegninger. Årsagen til dette format er, at ordene skal kunne bruges som et springbræt, hvorfra vi kan dykke ned i vores egen indre stilhed. De skal lede os i en bestemt retning, hvorefter vi nænsomt puffes hinsides intellektet og ind i vores intuitive hjertes stilhed, hvor visdommen bor.

Gennem tiden har Emmanuel kun givet få oplysninger om, hvem eller hvor han er, men har bl.a. sagt: "Du og jeg vandrer ad den samme vej. Vi søger sandheden, og vores sjæle længes tilbage mod den Ene Gud. Vi vokser alle i hver vores verden. Sådan er det." Han har haft utallige inkarnationer på Jorden og kender derfor alt til vores smerte, frygt og tvivl.

Pat Rodegasts bearbejdning af Emmanuels ord og bogens endelige udformning blev til i samarbejde med Judith Stanton og den kendte spirituelle lærer Ram Dass. De mødtes jævnligt over en længere periode, og stillede Emmanuel en lang række spørgsmål, som de ønskede svar på. Denne dialog er bevaret i bogen, der slutter af med 12 åndelige øvelser fra Emmanuel, som han kalder "En smagsprøve på total frihed og fred" - øvelser med overskrifter som: At elske dig selv og andre, Find din opgave i livet, Sådan kan man vække minder om "tidligere" liv, Udvidelse af selvet og Bliv i nuet.

Pat Rodegast stiftede første gang bekendtskab med Emmanuel helt tilbage i 1970, hvor hun under sine meditationer begyndte at blive distraheret af indre syner. I begyndelsen forsøgte hun at bekæmpe dem og var bange for, at hun havde fået hallucinationer, men efter lang tids søgen og selvransagelse, blev forvirringen omkring disse syner erstattet af accept, fascination og endda glæde. Det tog dog flere år, før Emmanuel viste sig tydeligt for hende, som et gyldent lysvæsen, hvilket han stadig gør. Hun spurgte ham, hvem han var. "Jeg er Emmanuel", svarede han, og sådan begyndte deres egentlige samarbejde.

Og dette samarbejde har i særdeleshed båret frugt. I selskab med Emmanuel lærer vi at værdsætte den enorme udviklingsmæssige sammenhæng, vores liv leves i. Vi forstår, hvor betydningsfulde vi hver især er, og at vi, uanset hvor vi befinder os, er præcis det rigtige sted på rejsen. Eller med Emmanuels ord: "Den, du er, er et nødvendigt skridt på vejen mod den, du skal blive."

Borgen 2005, 28/6 s., illustreret


Se alle sælgers varer

Betaling, Forsendelse & Garanti

Betaling
Betalingsmetoder:
  • -
Betalingsbetingelser:
Køber hammerslagsgebyr:
Køber hammerslagsgebyr:
Forsendelse
Forsendelsesomkostninger:Forsendelsesbetingelser:
Garanti:
Returret

Spørgsmål & Svar

Bud

Betaling
Betalingsmetoder:
  • -
Betalingsbetingelser:
Køber hammerslagsgebyr:
Køber hammerslagsgebyr:
Forsendelse
Forsendelsesomkostninger:Forsendelsesbetingelser:
Garanti:
Returret

Andre varer fra samme sælger

EMMANUELS BOG – Vejledning til et godt liv i universet i Holstebro af TINGEL-TANGEL MANDEN

Find billige priser på Psykologi & psykiatri. Køb og sælg nyt og brugt i psykologi, psykiatri, bøger, lydbøger, uddannelsesbøger og studiebøger på QXL.

Log ind

Log ind

  1. eller Annuller

Første gang på qxl.dk? Bliv medlem nu
(det tager 1 minut)


Jeg har glemt mit brugernavn / kodeord

Stil sælger et spørgsmål

Her kan du stille sælger et spørgsmål. Det er ikke tilladt at udveksle telefonnumre eller emailadresser i Spørgsmål & Svar.

eller Annuller

Bekræft dit bud på: EMMANUELS BOG – Vejledning til et godt liv i universet (686602616)

AntalProduktStk prisPris
EMMANUELS BOG – Vejledning til et godt liv i universet
Dit nuværende bud:
Dit maksimumbud
Levering
Hammerslagsgebyr
Total pris

Check, at dit bud er korrekt og bekræft.
Alle bekræftede bud på QXL er bindende.

Bemærk! Fra den 13. juni 2014 gælder der nye regler omkring forbrugeraftaleloven. Læs mere om reglerne for bl.a. fortrydelsesret under vilkår som du finder her eller på www.forbrug.dk.

Fragtomkostninger kan variere afhængigt af den købte vares vægt, størrelse og beskyttelsesindpakning, og der kan således være ekstra omkostninger i forbindelse med fragt. Husk også at læse sælgers betingelser grundigt.

Klikker du ”Bekræft”, er det en ordre med betalingsforpligtelse.

eller Annuller

Beklager, dit bud er ikke det højeste. Byd igen?

Budforøgelse: 5,- DKK (Byd 30,- DKK eller mere)
Næste Bud 30,- DKK

  • Next

Rapportér venligst varen til QXL.dk's Kvalitetskontrol.

Mistænkelig vare? Rapportér venligst varen, hvis den ikke overholder QXL.dk's Vilkår & Betingelser.
Kvalitetskontrollen vil derefter kontrollere varen.

Varenummer
686602616
Titel
EMMANUELS BOG – Vejledning til et godt liv i universet
Subject

Årsag
Beskrivelse
eller Annullér