QXL.dkArkiv

Annonce:

Videomarkedsføring er vejen frem for danske virksomheder

Det er en god ide at belære sig selv lidt om videomarkedsføring, hvis man er firmaejer i dagens Danmark. Her i landet vinder firmaer godt på at markedsfører dem selv gennem gode og sjove videoer, som hurtigt kan fortælle omverdenen hvem de er.

Læs med her for at se hvordan du skal gribe alt dette an med videomarkedsføring og hvilke overvejelser du skal gøre dig i forbindelse med hvilke platforme du skal dele videoerne på.

Videomarkedsføring er vejen frem for danske virksomheder

Lær mere på nettet – men hyr derefter et team til videomarkedsføring

Det er dejligt nemt at lære nye ting i dag og det inkluderer også videomarkedsføring. Alt, hvad du skal gøre, er at søge på nettet og så vil du meget hurtigt finde frem til et helt hav af information omkring emnet. Og al denne viden er ganske gratis!

Du kan på nettet således finde frem til gode artikler, blogindlæg og videoer omkring nettet. Fra dem kan man lære rigtig meget. Men det er også muligt at tage hele kurser omkring emnet på nettet, hvis du gerne vil have en lidt mere struktureret læringskilde. Nogle gange koster disse lidt ekstra.

Det er en god ide at du som firmaejer lærer lidt om videomarkedsføring, så du ved hvilke muligheder du egentlig har på emnet og hvad du kan forvente af dine arbejdere. Men det er samtidig meget vigtigt at du hyrer et lille team til at tage sig af din daglige videomarkedsføring. Du som firmaejer har trods alt mange ting at se til. Og det går derfor heller ikke, at du fokuserer alt for meget på denne ene del af dit firma.

Bestemte platforme er bedre til videomarkedsføring

Når du laver videomarkedsføring, så må du samtidig spørge dig selv om, hvilke platforme du skal dele disse videoer på. Er det for eksempel udelukkende videoer, som kommer op på dit firmas hjemmeside? Eller skal det også være til at finde andre steder. Det er en god ide at have disse snakke med dit team, som arbejdere med videomarkedsføring i det daglige. De har ofte en del viden og erfaringer, som de kan dele ud af.

Det er vigtigt at forstå at markedsføring på YouTube ikke ligner markedsføring på andre former for sociale platforme – også selvom de er videobaserede! YouTube er for eksempel bedst hvis man har nogle lidt længere videoer at dele ud af, fordi seerne ofte kigger på det som en form for underholdning eller imens de laver mad eller lignende. Men andre platforme er det bedst at lave meget korte videoer.