QXL.dkArkiv

Dette indhold er sponsoreret:

Und dig selv lidt luksus i en travl hverdag

Vi lever i en travl verden, så travl faktisk, at det kan være svært at få tid til at stoppe op en gang i mellem, og overveje hvad ens krop og sind har brug for. Nogle gange har man brug for et pusterum, og det kan du læse mere om her.

Und dig selv lidt luksus i en travl hverdag

Tid til at lytte til dig selv er luksus

Det er nemlig ikke sådan, at begrebet luksus altid indebærer at noget skal være dyrt eller forfinet. Nej, luksus er at tage tid til sig selv og stoppe lidt op for at lytte til sin krop. Det kan man gøre på flere måder, men der er meget der tyder på, at den stillesiddende livsstil de fleste af os har, hvor vi sidder foran en computer i mindre gunstige arbejdsstillinger i timer ad gangen, også kræver behandling. Vi er ikke lavet for at sidde stille i timevis, og derfor udvikler mange flere plager i forbindelse med denne type arbejde. I tillæg er det mange, der døjer med muskelskader og idrætsskader, som ikke er blevet behandlet. Det er her du skal lytte til dig selv og unde dig lidt luksus i en travl hverdag.

Hvis du aldrig tager dig tid til den behandling, der tager vare på din krop, så kan dette over tid blive varige arbejdsskader og plager. Derfor er det en god ide at tage greb nu – det er nemlig også en luksus du bør unde dig. Men hvordan?

Prøv fysioterapi

Mange af de plager mange af os går rundt med hver dag, er noget der med fordel kan afhjælpes med fysioterapi. Hvis du har skader som dårlig ryg, nakkeproblemer og spændingshovedpine, kan det være en stor fordel at opsøge en dygtig fysioterapeut.

Der er mange muligheder for dig, der gerne vil tage vare på dig selv og lytte til din krop. Du kan finde fysioterapi ved Østerbro, der kan hjælpe dig med de plager du døjer med. Det er en sand luksus at lytte til sin krop, og få bugt med nogle af de plager man får, ved en stillesiddende livsstil.

Når man skal benytte sig af en fysioterapeut, så er det en god ide at finde en behandler, der lægger op et individuelt behandlingsforløb. Du kan også få behandling som akupunktur i forbindelse med fysioterapi, som også kan afhjælpe en række plager.

Charlottehaven kan tilbyde professionelle behandlere og fysioterapi i afslappende rammer. Hvis du har brug for hjælp med genoptræning, holdningsrelaterede plager eller traumer som brækkede knogler eller muskelskader, så kan fysioterapi være den løsning du er på jagt efter. Her finder du også træningsfaciliteter og mulighed for holdtræning. Med god fysioterapi er du bogstaveligt talt i trygge hænder.