QXL.dkArkiv

Dette indhold er sponsoreret:

Rustikke og bæredygtige møbler

Rustikke og bæredygtige møbler

Upcycling er i dag blevet et populært begreb, da der bliver sat mere og mere fokus på at genanvende materialer. Når materialer bliver genanvendt får de en ny funktion, og der spares enorme ressourcer. Flere møbelproducenter har fået øjnene op for bæredygtige alternativer, og hos Kabeltromlen genanvendes byggematerialer, så der bliver produceret både rustikke og bæredygtige møbler af genanvendt træ. Er du på udkig efter nye møbler til spisestuen eller haven, og har du fået øjnene op for de bæredygtige alternativer? Hvis du sætter pris på godt håndværk i en god kvalitet, så skal du overveje den rustikke og bæredygtige løsning, næste gang at spisestuen eller haven skal opgraderes.

Nyt liv

Ved at vælge bæredygtige alternativer som genanvendte møbler, støtter du op omkring at brugte materialer, som skal smides ud, igen får et nyt liv. Der er utallige muligheder for at vælge bæredygtige løsninger. Det kan være en tur i genbrug som alternativ til at købe noget nyt eller hos firmaer, som sætter pris på bæredygtige løsninger eksempelvis ved at genanvende træ. Der findes utallige måder at give nyt liv til træ, og er derfor et oplagt materiale til genanvendelse. Materialerne kan eksempelvis være brugte traller, kabeltromler eller genbrugstræ. Har du hænderne godt skruet på, og drømmer du om en gør-det-selv løsning, kan du som alternativ til byggemarkederne undersøge om en ven, en kollega eller et firma har rester eller sælger brugte materialer, som du kan give et nyt liv.

Den rustikke stil

Følg den rustikke stil helt til dørs eller giv din stilrene bolig et twist med rustikke møbler. Hvis du er blevet interesseret i møbler af genanvendt træ, har du ikke kun en, men mange muligheder for at finde dit drømme møbel. Det er nemlig muligt at finde møbler som spiseborde, sofaborde, bænke, hylder eller stole - både til indendørs og udendørs brug. Kabeltromle borde er en ideel løsning til dig, som har en svaghed for træ og genanvendte materialer. Ingen borde ens, hvilket giver et unikt udtryk, så din stil kan adskille sig fra andres. Der findes forskellige måder at behandle træ på, og du kan derfor selv vælge hvor rustikke dine møbler skal være. Hvis du er til et lækkert finish, er lak en god mulighed for at gøre bordet mere skinnende og glat, samtidig med at det bliver slidstærkt og langtidsholdbart. Hvis du er på udkig efter møbler til udendørs brug, kan du vælge olie som overfladebehandling, da det giver en fugtafvisende og mat overflade.