QXL.dkArkiv

Annonce:

Hav styr på de nyeste opdateringer fra Apple

Artiklen indeholder sponsoreret indhold

Apple producerer hurtigt og effektivt. Nye softwareopdateringer, gimmicks, computere, telefoner og tablets ser ofte dagens lys. Derfor kan det også være svært at finde rundt i, hvornår Apple har produceret noget nyt. Dette er dog vigtigt at vide, hvis du skal købe brugt udstyr på nettet, idet det har betydning for, hvor meget sælger kan tillade sig at anmode om. Bliv klogere på de nyeste tendenser fra Apple i denne artikel.

Hav styr på de nyeste opdateringer fra Apple

Apple vil fjerne porten i iPhone

På de nyeste iPhones er home-knappen væk. Det betyder, at eksempelvis iPhone X og iPhone 11 har en skærm som opnår fuld touch funktion.

Den nyeste idé fra Apple lyder nu på, at man vil fjerne endnu en ellers vant ting fra telefonen – nemlig porten, den indgang du er vant til at oplade din telefon igennem.

Apple har nemlig fået den idé, at de fremover vil producere en trådløs oplader, som ikke kræver berøring med selve telefonen for at give batteriet ny energi.

Der findes allerede en række trådløse opladere, som er kompatible til iPhone. Disse kan du eksempelvis købe på mackabler.dk. Forskellen er dog nu, at det lyder til, at Apple fremover vil producere telefoner, der ikke har en såkaldt port i bunden af telefonen.

Tastaturet på MacBooken ændres

De seneste par år har MacBook-tastaturet fået en del kritik. Det har både været tilbøjeligt til at gå nemt i stykker, og derudover har knapperne siddet så lavt, at det har været svært for brugerne at få en føling med tastaturet.

Det har Apple dog ændret nu. På den nyeste MacBook Air og MacBook Pro, der begge er blevet udgivet i 2020, er tastaturet ændret, således at tastaturet er blevet hævet med nogle millimeter. Dette betyder, at der igen er en bedre føling med tastaturet, som man har kendt det fra nogle af de ældre MacBooks.

En god nyhed for de brugere, som ikke har været tilfredse med computerens skriveegenskaber de seneste par år.

Kommende iPhone-serie tilbyder 5G

Apple forventes senere på året at udgive den nye iPhone 12. Dette betyder også, at Apple lancerer sin første telefon, som er kompatibel med det nye, lynhurtige 5G-netværk.

Det vides endnu ikke, hvor fremskreden udviklingen med 5G-netværket til de nye iPhones vil være. Nogle lande vil være mere kompatible med brugen end andre i begyndelsen, hvorfor det ikke alene skal være på grund af udsigten til 5G-netværket, at du skal vælge at købe iPhones nyeste telefon-producering.

Der forventes at komme mere nyt angående dette i løbet af året.