QXL.dkArkiv

Dette indhold er sponsoreret:

Gode råd til dig, der vil opgradere hjemmekontoret

Gode råd til dig, der vil opgradere hjemmekontoret

Er du blevet bidt af hjemmearbejdet? Eller er det blot blevet en naturlig del af din hverdag på den anden side af coronapandemiens bølger?

Så bør du lægge lige så meget nøjsomhed og interesse i din indretning af hjemmekontoret som i indretningen af hjemmets andre rum. Måske endda mere. Det er nemlig uhyre vigtigt, at du sidder ergonomisk korrekt, mens du arbejder stillesiddende.

Her er vores gode råd til, hvordan du indretter hjemmekontoret, så det bliver et både flot og behageligt rum, men også et sted, hvor du kan arbejde ergonomisk korrekt.

Investér i et godt skrivebord

Bordet på dit hjemmekontor skal ikke bare være pænt at se på. Det er enormt vigtigt, at dit skrivebord er justeret efter din højde. Den bedste løsning er uden tvivl et hæve sænkebord, som i øvrigt sagtens kan være elegant at se på, og som også kan fås til fornuftige priser. Sørg altid for at justere din arbejdsstilling i løbet af dagen. Variér mellem at stå op og sidde ned, og gå gerne hyppige ture ud efter vand, kaffe, snacks eller andet.

Sæt spot på belysningen

Før corona ramte, var belysningen på dit støvede og ubrugte hjemmekontor måske ikke blandt dine største bekymringer. Men lyset i hjemmekontoret er faktisk vigtigt for dit velvære. Sørg for at placere dit arbejdsbord et sted, hvor der er et naturligt lysindfald, men uden at skærmen bliver overbelyst af solstrålerne fra vinduet. Sæt en skrivebordslampe på bordet gerne én, hvor du kan indstille lysets styrke og justere på, hvor lyset falder.

Gør rummet hyggeligt

Vores omgivelser kan påvirke vores humør og vores effektivitet. Derfor er det også et godt råd at indrette dig på en måde, som du synes er rar. Stil for eksempel personlige pynteting omkring skrivebordet, hæng et flot billede op, eller sæt farverige planter og blomster omkring dig.