QXL.dkArkiv

Dette indhold er sponsoreret

Bliv klogere på ether

Hvad er ether egentlig? Måske har du hørt begrebet, men har ikke helt forstået det. Så kan du læse med her for at blive klogere på emnet.

Bliv klogere på ether

Hvad er ether?

Ether – eller ethereum – bliver set som den næste ”bitcoin”. Det er en slags kryptovaluta. Etherum er mere ambitiøst end bitcoin, hvorfor mange vælger at investere i ether i stedet for. Du kan køb ether her. Hvis du er ny i kryptovaluta, kan det være en god idé at købe ether på kontrakt, og så spekulere i prisudviklingen.

Det kan gøres på platformen Markets, der er en broker under EU-lov. Du kan nemt følge prisen på ether her og følge kursværdien. Det eneste, du skal gøre, er at oprette dig, hvilket taget nogle få minutter, og så skal du overføre nogle penge. Herefter kan du følge med og blive klogere på udviklingen.

Hvordan køber man ether?

Ether køber du på forskellige platforme, eksempelvis den førnævnte Markets. De følger EU's lovgivning, hvilket er vigtigt at vælge en side, der gør det. Det giver sikkerhed for dig som bruger og investor. Du kan i starten handle på en demo-konto, hvor du kan prøve det af. Efterfølgende kan du prøve dig af med rigtige penge, men du kan også hoppe ud i det med det samme. Du skal blot søge på ”ether” for at finde frem til det og derefter trykke køb. Hvis du gerne vil spekulere i, at kursværdien skal op, skal du klikke køb, og ellers kan du shorte, hvis du gerne vil satse på, at markedet skal ned og sælge.

Hvad er fordelene?

Der er mange fordele ved kryptovaluta. Nogle af dem er:

 - Du behøver ikke sætte dig ind i meget tekniske detaljer

 - Du kan handle på en børs, som er underlagt EU's lovgivning – dermed får du nogle rettigheder som forbruger. Hvis børsen går konkurs, kan du få dine penge igen op til en vis grænse.

 - Ether er nr. 2 inden for kryptovaluta

 - Det er let at veksle fra bitcoin til ether

 - Ether kan mere end bitcoin. Det er en decentraliseret platform for applikationer, som giver muligheder for at afvikle programmer uden risiko for svindel osv.

 - Den bliver talt om som den næste bitcoin

Der er mange fordele ved ether. Det er vigtigt, at du altid overvejer nøje, når du investerer penge. Det er naturligvis en mulighed, at du taber dem eller de falder i værdi. Du skal derfor gerne være nysgerrig indstillet og klar til at løbe nogle risici, for du kan få det tilbage igen i meget større omfang.