QXL.dkArkiv

Annonce:

Biopejs – det miljøvenlige valg af hygge i hjemmet

Rigtig mange forbinder pejsen med en ægte måde at skabe hygge i hjemmet på. Du kender nok fornemmelsen af varmen fra pejsen på en kølig aften, og flammernes lys der blødt kastes rundt i rummet. Men de seneste år er der kommet mere fokus på den traditionelle pejs’ forurening og udledningen af skadelige partikler der sker ved afbrændingen. Desuden forbruger en traditionel pejs meget træ, og udleder aske og sod, der kræver rengøring. Det behøver du ikke bekymre dig om længere med en biopejs.

Biopejs – det miljøvenlige valg af hygge i hjemmet

Biopejse er det seneste nye indenfor pejseindustrien og det ser ud som om at de er kommet for at blive. Hvis du ikke allerede har hørt om biopejse, så er det vist på tide. Her kan du blive klogere på hvorfor en biopejs er en bedre miljøvenlig mulighed for digsom gerne vil have pejs, men som også gerne vil være fri for ulemperne som findes ved en traditionel pejs.

Fordelen ved en biopejs er at biopejsen ikke udleder skadelige partikler som en traditionel pejs gør. Derudover udleder den ingen sod eller aske, som gør at den er nem i forhold til rengøring, og skånsom for helbredet. Desuden brænder biopejsen på bioethanol, deraf dens navn, som også er et miljøvenligt og bæredygtigt brændstof.

Stort udvalg af typer, størrelser og farver

Biopejsen kommer i mange forskellige varianter, og du kan blandt andet vælge en gulv-biopejs, som er den variation der kommer tættest i udseende på den traditionelle pejs. Biopejsen fås også i mindre størrelser og kan både fås i en fritstående variation og en til væggen. Dette gør at biopejsen er særligt velegnet til lejligheder og mindre boliger, da den ikke fylder meget. Biopejsen behøver ingen skorsten og derfor er biopejsen til alle som ønsker pejsehygge i hjemmet. Biopejsen fås også som udendørspejs, hvor den kan pryde terrassen eller haven med hyggelig ildstemning, uden røg fra et rigtigt bål, og hvor man stadig får gavn af varmen.