QXL.dkArkiv

Annonce:

Betal din vej frem i World of Warcraft

World of Warcraft er et af de mest populære MMO-spil i mands minde. Aldrig har et spil kunne formå at have så mange millioner aktive spillere på samtidig, som World of Warcraft har. Da spillet kom ud, var det et friskt pust på gaming-scenen, og nu mange år efter er det stadig en favorit blandt gamere.

Tidligere på året udgav Blizzard (udviklerne bag World of Warcraft) legacy-servere til spillets første udvidelse: The Burning Crusade. Udvidelsen er elsket af mange, og derfor er der også mange gamle veteraner, der er vendt tilbage for at spille. Men det tager lang tid at opnå noget i The Burning Crusade, og derfor har vi lavet denne artikel til dig, der kan hjælpe dig med at komme lidt frem i køen og starte på det sjove.

Betal din vej frem i World of Warcraft

Guld er konge

I ethvert MMO er penge lige så vigtige som i den virkelige verden. Med penge kan man købe bedre udstyr, træne sine færdigheder, købe mounts (flyvende mounts er specielt dyre), og betale sig fra irriterende ærinder. Jo flere penge man har, des nemmere er det at spille.

Men at tjene penge kan tage lang tid, så derfor foreslår vi en anden strategi. Du kan købe TBC WoW guld på internettet i så store mængder, som du ønsker. Det er tilmed også billigt, så man kan hurtigt anskaffe sig pengene til det, man står og mangler.

Det tillader dig at springe nogle forfærdelig lange grinds over, uden at skulle ofre det store på den finansielle front. Og det giver dig ultimativt mere tid til at lave det, der er det sjove i spillet.

Køb en færdig konto

En af de længste grinds i TBC er selvfølgelig at få sin karakter fra level 1 til level 70. Hvis man arbejder fuldtid, og ikke har så meget tid på hænderne, så kan denne proces sagtens tage op til flere uger. Det kan efterlade dig bag andre spillere med mere tid, og det gør det sværere fuldt at nyde spillets sjove facetter i makslevel.

Derfor kan det være en god ide at købe en opbygget TBC konto, hvor karakteren allerede er level 70. Så skal du blot fokusere på at gøre dig klar til heroic dungeons og raids. Folk sælger mange forskellige typer karakterer. Nogle af dem er blot level 70. Andre har allerede lavet mange af forberedelserne til de aktuelle raids, og nogle af dem har godt udstyr. Jo bedre karakteren er, des mere skal man selvfølgelig også betale for kontoen. Så se, hvad dine behov er, før du køber.

Betal andre for at udvikle din karakter

Hvis du ikke er interesseret i at købe guld eller en anden konto, så er der også andre metoder. Du kan ofte betale andre spillere for at tage dig med i raids, dungeons, arena og meget andet. De her spillere er typisk nogle af de dygtigste i verden, og kan hurtigt sørge for, at du får det stykke udstyr, du hungrer efter, eller du får en arena rating, som du drømmer om.

På denne måde beholder du din egen konto, og kan videreudvikle den, som det passer dig. Disse services har ofte meget varierende priser, og det kan derfor være svært, at sætte en fast pris på det. Jo sværere og mere krævende ting, man er ude efter at blive båret igennem, des mere koster det selvfølgelig som regel.

Inden du beslutter dig for at betale for sådan en service, så sørg for virkelig at lave et grundigt tjek på personerne, der skal hjælpe dig. Der kan være folk der snyder, eller folk der ikke er så gode som de siger. Så er det spild af penge.