QXL-handel

Nem og sikker betaling

Hvad er QXL-handel?

QXL-handel er et betalingssystem. I dag er betalingssystemer en standard på de fleste online handelspladser. Ingen gider at bøvle med betalingen. Den skal bare overstås, så varen hurtigt kan skifte hænder. Derfor er en simpel og sikker betalingsform helt oplagt at benytte.

Det er sælgeren, der bestemmer, om QXL-handel skal benyttes.

Når du sælger

… bestemmer du, om køber skal have muligheden for en lettere og mere tryg betalingsform. Tryg fordi køberne er dækket af QXL Køberbeskyttelse. Selvom dine intentioner naturligvis er gode og snyd generelt er en sjældenhed på QXL, giver det køberen en ekstra tryghed – på samme måde som f.eks. en rejseforsikring. Køberen betaler 2% af salgsprisen, for denne sikkerhed. Et gebyr kun ganske få opfatter som en udgift af betydning.

Det viser sig, at 8 ud af 10 købere foretrækker QXL-handel – hvis de får chancen. Så hvorfor ikke tilbyde det? Det er ærgerligt at gå glip af bud på den bekostning.

QXL-handel gør det nemmere at sælge. Du skal kun indtaste dit kontonummer én gang – herefter husker systemet dig. Desuden slipper du for at udlevere dine kontooplysninger til gud og hver mand.

Der er intet gebyr for sælger.

Når du køber

… er du dækket af QXL Køberbeskyttelse. Det betyder, at du kan få dækket op til 2.000 kr., hvis sælgeren mod forventning ikke leverer din vare. Uærlige sælgere er heldigvis en sjældenhed på QXL. Men for et lavt gebyr (2,0%) er du på den sikre side. De fleste købere foretrækker helt naturligt QXL-handel.

QXL-handel gør det nemmere at købe. Du slipper for den almindelige og tidskrævende bankoverførsel. I stedet foregår alt på QXL med ganske få klik. Desuden modtager du i de fleste tilfælde din vare hurtigere. Det lader sig gøre, fordi sælger øjeblikkeligt er garanteret din betaling.

Auktionen slutter

Køber går til siden QXL-handel

Køber betaler

Sælger får besked og sender varen